Welcome to

CAMA ATK

Home / blog post / CAMA Presents… DJ VADIM [Ninja Tune, UK] – Fri 15 Jan

CAMA Presents… DJ VADIM [Ninja Tune, UK] – Fri 15 Jan

Innovator and veteran hip hop DJ, producer and a stalwart of the world-renowned NINJA TUNE and BBE record labels: CAMA presents the return of DJ VADIM in Hanoi after two years!

Friday 15 Jan.
Start Time: 20:00.
Advance tickets: 100kVND (at CAMA ATK) or 116kVND (on ticketbox)
On the door: 200kVND

His rule is to have no rules… expect electronic, hip hop inspired and tinged with reggae, trip hop, soul, funk, grime, dub and bass, with elements of African rhythms, house and boogie. As a producer, he has been responsible for seminal underground classics such as The Terrorist, Black is the Night, Kill Kill Kill, Soldier, Talk to me and Bluebird and has worked with talents such as WRETCH 32, FOREIGN BEGGARS, ALICERUSSELL, SBTRKT, DJ KRUSH, THE HERBAILSER, BELLERUCHE, KILLA KELLA, FAT FREDDY’S DROP, SUPER FURRY ANIMALS.

Once described as ‘the John Coltrane of Hip Hop,‘ always pushing boundaries, always collaborating.

When DJ Vadim first heard the phrase “don’t sleep” he took it literally.

In 1994, Vadim founded his own independent record label, Jazz Fudge and signed to Ninja Tune the following year. So begun Vadim’s adventure that is now approaching its 20th year and has seen him tour across 69 countries and perform over 2500 times, with shows at some of the world’s most prestigious events such as Sonar, Glastonbury, Big Chill, V Fest, Fuji Rock, Roskilde, Exit and more.

—-

Sinh ở Nga, lớn lên ở London và hiện đang sống ở cả NYC và Berlin, DJ Vadim là một DJ và producer tiên phong của làng nhạc hip-hop và là một cái tên nổi bật của hai hãng đĩa danh tiengs NINJA TUNE và BBE.

Năm 1994, Vadim thành lập hãng đĩa độc lập của anh mang tên Jazz Fudge, và ký hợp đồng sản xuất với Ninja Tune năm sau đó. 20 năm từ đó đến nay anh đã lưu diễn ở 69 nước khác nhau và chơi hơn 2500 show, và xuất hiện tại những festival danh giá như Sonar, Glastonbury, Big Chill, V Fest, Fuji Rock, Roskilde, Exit, v..v..

Tôn chỉ của anh là không có tôn chỉ nào cả. Electronic, hip-hop, reggae, trip-hop, soul, funk, grime, dub, bass, các nhịp điệu của châu Phi, house và boogie. Anh đã từng sản xuất những đĩa underground kinh điển như The Terrorist, Black is the Night, Kill Kill Kill, Soldier, Talk to me và Bluebird, và hợp tác cùng những tài năng như WRETCH 32, FOREIGN BEGGARS, ALICE RUSSELL, SBTRKT, DJ KRUSH, THE HERBAILSER, BELLERUCHE, KILLA KELLA, FAT FREDDY’S DROP, SUPER FURRY ANIMALS, v..v..

Từng được miêu tả như ‘John Coltrane của hip-hop’, không ngừng hợp tác và vượt ra các giới hạn, khi lần đầu nghe thấy cụm từ ‘don’t sleep’ DJ Vadim làm theo y như vậy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To get the latest update of me and my works